søndag 6. april 2008

1. uke i Big Father- huset

Nå sitter jeg i Berlin, nærmere bestemt i Marzahn. Huset vi bor i er et europeisk bygd hus av tre og med den samme rødfargen som alle hus i Norge har. Det kristne CVJM- ungdomshuset heter Trinity og har både biljard, dart, basketballbane, gyngesofa, internett, andaktsrom, bandrom (!) og prosjektor. Og teamet vårt får bruke alt sammen så mye vi vil! Vi feira med å se Casino Royale på storskjerm i kveld! Her skal vi være i fem dager, før vi reiser til en annen del av Berlin, og jeg tror det blir veldig koselig her.

Hele forrige uke var vi i en liten tysk by som heter Seelow, nært den Polske grensa. Vi hadde faktisk to roadtrips med CVJM- bussen, til Polen. Også hadde vi masse seminarer og skolekonserter som resulterte i en herlig konsert i går. Du kan jo gjerne se Evas blogg eller Espens blogg for litt info om uka. Vi er så flinke til å blogge vi på Once Upon a Team, så!

Her i Berlin er jeg faktisk ikke helt sikker på hva vi skal gjøre enda.. Det er viktig å ta ting litt som de kommer, på TSN, men mest sannsynlig skal vi ha noen skolekonserter og noen seminarer. Bli kjent med ungdommene som henger her og forhåpentligvis prøve å inspirere dem videre i det de holder på med her på ungdomshuset. Uka i Seelow var veldig fin og inspirerende, iallefall for meg, og det var veldig bra med en så god start på oppholdet. Gleder meg til å fortsette.

2 kommentarer:

Frida sa...

Kan ikke tenke meg noen andre som kan inspirere og røre folk på en slik måte som du gjør, så har ingen tvil på at uka deres i Berlin var både givende for de som traff dere der, sikkert for deg også, for ikke å snakke om helt skjukt koselig, for det blir jo det når man blander deg til en forsamling. Sant?

Hell og lykke videre på ferden i Europa for å gjøre verden et litt bedre sted å være.
-Frida

Tarmine sa...

Neimen hei Frida :D

Sjukt koselig syns æ e en go' beskrivelse. Rett og slett! D va fantastisk bra i Berlin! Det beste va da vi hadde hatt skolekonserta me promotering i to daga,også sku vi ha seminar, og d va faktisk sånn 10 stk fra skolan som aldri hadde hørt om TenSing før, som kom! Vanligvis e d 1, eller kanskje 2 hvis en e heldig, som tør å kom på seminar.. D va digg.. :)