lørdag 5. januar 2008

De hellige tre narrer og annet sjovt!

De siste dagene må jeg innrømme at jeg har vært veldig mye i kirka. I går var jeg faktisk der i 11 timer! Når det er sagt så skal det også sies at jeg ikke akkurat ba og mediterte hele tiden (Eller hva det nå er man gjør hvis man har for vane å være så lenge i kirka) Det settes nemlig opp ei lita forestilling i Bodin kirke her i Bodø, med et barnekor, forteller, dansere, solister og band. Jeg spiller da trommer i bandet og det er ganske gøy altså! plottet er en slags nymoderne vinkling av juleevangeliet, der de hellige tre narrer spiller en stor rolle. Det blir stemningsfullt og fint. For de som bor i Bodø og vil komme, så kan jeg fortelle at det er to forestillinger imårra, søndag. Kl.15 og kl. 17.30! Jeg gleder meg!

Om 2 eller 3 dager drar jeg også ut på eventyr igjen. Andre del av TenSing Norway starter, og det blir nok både utrolig bra og litt slitsomt. Men jeg har fått hvilt ut i mye av jula, møtt masse gode venner og tilogmed hatt besøk rundt nyttårsaften av to søringer! Marianne og Karoline som jeg ble kjent med på BOLK (Bibeloglederkurs) kom og besøkte meg og det var så trivelig!
Jeg kjenner iallefall at selvom jeg ikke er helt uthvilt akkurat nå på grunn av spilleoppdraget, så gleder jeg meg til å dra ut på reise igjen. Det er på tide nå.
De neste to ukene skal jeg tilbringe i ei bygd med rundt 900 mennesker. Deretter kommer jeg til en by nær deg!

Gledelig jul og et velsigna godt nyttår!

5 kommentarer:

Sijih sa...

Turnee!
to uker til dere starter ja =)
Kuli!
Vigeland 7-9 mars =D

Tarmine sa...

Oh yeah!
Vigeland, ja!
Gleder meg :D

Kirsten Finch sa...

Åhh...så det er det du har drevet med mens vi har reist opp i kalde nord?! Humm...ja...

Gleder meg masse til du kommer! Det skal bli herlig å samle absolutt hele gjengen igjen :D

Unknown sa...

Martine!
du må fortell mæ om du kommer i nærheten av mæ!
Æ har så kjempe lyst til å få med mæ nåkka av turneen dåkkers og se dæ igjen!
Gla i dæ <3

Anonym sa...

[url=http://kfarbair.com][img]http://www.kfarbair.com/_images/_photos/photo_big8.jpg[/img][/url]

מלון [url=http://www.kfarbair.com]כפר בעיר[/url] - אינטימיות, [url=http://kfarbair.com/services.html]שקט[/url] . אנו מציעים שירותי אירוח מגוונים כמו כן יש במקום שירות חדרים המכיל [url=http://www.kfarbair.com/eng/index.html]סעודות רומנטיות[/url] במחירים מיוחדים אשר מוגשות ישירות לחדרכם.

לפרטים נוספים נא לפנות לעמוד המלון - [url=http://kfarbair.com]כפר בעיר[/url] [url=http://www.kfarbair.com/contact.html][img]http://www.kfarbair.com/_images/apixel.gif[/img][/url]